Tryggt med

Robust dörrar

På Robust ståldörrar har vi tillverkat dörrar i över 50 år. Vi har slipat på detaljerna och utvecklat en dörr som uppfyller alla tänkbara krav. En dörr som står emot tuffa påfrestningar och samtidigt ger ett lyft åt varje miljö. Vår specialitet är högpresterande säkerhetsdörrar för lägenheter samt stabila branddörrar för bostäder, industrier och offentliga miljöer.

Det är för oss en självklarhet att producera på ett sätt som minimerar påverkan på miljön. I praktiken innebär detta hög effektivitet i användning av energi och naturresurser, genomtänkta system för återanvändning av material och produktionsmetoder som förhindrar alla typer av föroreningar.

Ståldörrsproduktionen sker i värmländska Nykroppa och här idag hela produktionskedjan, från utveckling och produktion till leverans.
Kungsvägen 60, 682 90 Nykroppa

Tryggt och säkert

På Robust har vi byggt dörrar i över 50 år. Vi har slipat på detaljerna och utvecklat en dörr som uppfyller alla tänkbara krav. En dörr som står emot de tuffa påfrestningarna och samtidigt ger ett lyft åt varje miljö.

Copyright ROBUST Novoferm Group. All rights reserved.