Novoferm

Sedan mer än 30 år har Novoferm varit specialister på in- och utgångar i industribyggnader och bostadshus. Hos oss kan du alltid vara säker på att du får ta del av all vår samlade expertis och kunskap. Förutom Industriportar och brandsäkra portar tillverkar Novoferm även kompletta lösningar för lastning- och dockningssystem. Novoferm ingår tillsammans med bland annat Robust ståldörrar i koncernen Sanwa Shutter Corporation, en världsledande tillverkare av portar, garageportar samt flertalet andra produkter för nybyggnation och renovering av olika byggnader.

Industriportar

Takskjutportar
Brandskjutport
Rullport/Snabbrullport
Dockningsstation
Garageport
Galler/Jalusiport

Kvalitetssäkrade

Novoferms produkter är föremål för kontinuerliga och intensiva hållbarhetstester. I dessa tester öppnas och stängs prototyperna 30000 gånger, varefter de utvärderas av experter. Denna ständiga fokus på kvalitet och säkerhet har burit frukt och våra portar och deras fysiska egenskaper är helt i överensstämmelse med gällande myndighetskrav.

Högsta kvalitet och säkerhet för dina logistikbehov.

Nya idéer och beprövad teknik hjälper dig spara pengar. Novoferm Dockningsstation är beprövade och tekniskt fulländade lösningar från en och samma leverantör, vilket garanterar att ditt materialflöde resulterar i mervärde. Alla våra dockningslösningar skräddarsys för att passa era individuella behov. Novoferm Dockningsstationer - Överlägsen produktkvalitet.

Om oss

Novoferm grundades 1956 och ingår i Sanwa Group. Medverksamhet i mer än 60 länder och en årsomsättning som uppgår till över 2 miljarder euro och med drygt 8 700 anställda, är Sanwa världens största tillverkare av portsystem. Sanwa tillhandahåller allt från: industriportar, brandskyddsdörrar, garageportar, rulljalusier och automation. Våra produkter används över hela världen i industriella, kommersiella och bostads sammanhang. Med ett stort utbud av design, ytor, funktioner och installationsmöjligheter levererar vi skräddarsydda lösningar.

Förutom industriportar, och brandskyddsportar har Novoferm ett komplett utbud av lastbryggutrustning. Våra moderna lastbryggor och vindskydd säkerställer effektiv och dragfri lastning och lossning av transportfordon.

Rullportar

Det breda utbudet av Rullportar från Novoferm används inom så gott som alla marknadssektorer. Den här sortens port är därför väldigt beroende av att den används rätt och de förhållanden som den används under. Vårt standardutbud erbjuder lösningar för de flesta situationer. Har du några speciella krav kan vi förse dig med skräddarsydda lösningar i samråd med dig.

Brandskjutportar

Novoferm brandskjutport uppfyller brandskyddet i din byggnad enligt de europeiska standarden EN 16034 och EN 13241. Brandskjutporten är enkel att montera med sina förmonterade komponenter, detta sparar tid och möjliggör ett säkert och effektivt montage. Anpassa din en- eller tvåbladiga brandskjutport till ditt projekt, våra många varianter gör det möjligt.

Offertförfrågan

Kungsvägen 60, 682 90 Nykroppa

Tryggt och säkert

På Robust har vi byggt dörrar i över 50 år. Vi har slipat på detaljerna och utvecklat en dörr som uppfyller alla tänkbara krav. En dörr som står emot de tuffa påfrestningarna och samtidigt ger ett lyft åt varje miljö.

Copyright ROBUST Novoferm Group. All rights reserved.