Robust förstärker organisationen men en ny säljare inom Robust/ Novoferms portar

Robust/Novoferm har den 1 mars 2021 anställt Eira Solberg som ny säljare med ansvar för garageportar. Eira Solberg kommer till Robust/Novoferm med mångårig erfarenhet från försäljning och kommer att bidra positivt till den fortsatta tillväxten.

”Vi har letat efter rätt kandidat bosatt i närheten av vårt Örebrokontor. I och med utnämningen av Eira Solberg stärks vår närvaro i Örebro och i mälardalsregionen”, säger Marcus Lindström Försäljningschef på Robust/Novoferm.

Eira Solberg kan kontaktas direkt på eira.solberg@robust.se alternativt 0590-18738.

Total leverantör till entreprenörer och återförsäljare.

Robust/Novoferm är en totalleverantör av ståldörrar, branddörrar, brandportar, industriella takskjutportar, rullportar, snabbrullportar, dockningsstationer mm. För installatörer och återförsäljare erbjuder Robust/Novoferm ett komplett utbud av garageportar och tillbehör. Alla produkter tillverkas på koncernens egna fabriker i Europa.

Organisationen stärks

Förutom utnämningen av Eira Solberg har Robust/Novoferm stärkt försäljningsorganisationen inom glasade produkter såsom entrepartier mm. – Vi har vunnit flera upphandlingar under 2020. För att stödja de ökande förfrågningarna från våra kunder har vi under början 2021 förstärkt teamet inom Robust tubular frames. De många nya förfrågningarna sträcker sig från bostadsbyggande, kommersiella byggnader, industri och logistik m fl avslutar Marcus Lindström.

Om Robust Novoferm

Robust Novoferm ingår i Novoferm Group, som är en ledande tillverkare av garageportar, industriportar, stål- och branddörrar samt logistiksystem med huvudkontor i Tyskland. Novoferm Group omsätter mer än 600 miljoner euro och sysselsätter mer än 3 000 personer i Europa.

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Robust AB
Kungsvägen 60
680 90 Nykroppa

Marcus Lindström, 0730- 27 20 82 
www.robust.se

Kungsvägen 60, 682 90 Nykroppa

Tryggt och säkert

På Robust har vi byggt dörrar i över 50 år. Vi har slipat på detaljerna och utvecklat en dörr som uppfyller alla tänkbara krav. En dörr som står emot de tuffa påfrestningarna och samtidigt ger ett lyft åt varje miljö.

Copyright ROBUST Novoferm Group. All rights reserved.