slide

Norge

ROBUST AS svarar för företagets kontakter med den norska marknaden. En etablerad verksamhet som med olika ägarkonstellationer och namn funnits på marknaden sedan 1983. Företaget erbjuder samma breda sortiment. Trygga säkerhetsdörrar för lägenheter och stabila branddörrar för kontor, industribyggnader, sjukhus, skolor, försvarsanläggningar och banker.

Våra kunder är entreprenörer, byggmästare, låsfirmor, försäkringsbolag samt byggvarukedjor. Vi hjälper gärna till med besiktningar, tekniska lösningar, anbudsskrivning etc. Vid behov av kompletta montage finns inarbetade samarbeten med kunder som har egen montageavdelning.slide

England

ROBUST engelska förgrening förvärvades år 2000. Idag är vi en av de största ståldörrstillverkarna på den engelska marknaden. Robust UK ltd producerar dörrar i betydande volymer som är specialanpassade för den engelska marknaden. Gå vidare till vår engelska hemsida:
www.robust-uk.com

Utpräglat säkerhetstänkande och gedigna industriella kunskap ger oss förutsättningar att erbjuda dörrar om står emot tuffa påfrestningar från såväl miljö som inbrottstjuvar.